Setje Woudestein

 13,90

Uitverkocht

Artikelnummer: setje Woudestein: 55-jamappel Categorieën: , Tags: , ,

Kaas bestellen? Bestel dan ons pakket Woudestein, zodat je de 55 weken kunt dippen! Onze De Rotterdamsche Oude appeljam is gemaakt van een combinatie van boerenjongens, kaneel en natuurlijk appel. Deze zoete jam is heerlijk samen met met onze 55 weken kaas. Scoor dit setje om cadeau te doen of om lekker zelf te houden. Gegarandeerd genieten. Het pakketje is vernoemd naar het voetbalstadion van SBV Excelsior. Het pakket bestaat uit:

  • Schuitje De Rotterdamsche Oude 55 wekenDit is onze kampioen: De Rotterdamsche Oude 55 weken gerijpt is bij de Gouda Cheese Awards 2020 bekroond met goud en draagt nu het predicaat ‘lekkerste oude Goudse kaas van Nederland’. Eerder werd deze kaas ook al met goud bekroond tijdens het wereldkampioenschap kaas in Wisconsin. Je kunt een uitgesproken en robuuste smaak verwachten bij deze 55 weken gerijpte kaas.
  • De Rotterdamsche Oude appeljam Onze frisse appeljam is bereid met boerenjongens en kaneel. Lekker als dip of gecombineerd met onze kaas op de boterham.

Wil je liever alleen kaas bestellen? Bekijk dan hier ons assortiment kazen.

Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.