Setje Maastunnel

 24,85

  • Handgeschreven kaartje
    De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,95 in rekening gebracht. 

Artikelnummer: setje maastunnel: 100-36-dille190 Categorieën: , ,

Kaasplank maken? Haal met ons Maastunnelsetje een heerlijke kaascombinatie in huis. Onze kazen gaan namelijk perfect samen met onze dip. Ideaal voor een borrel thuis, maar ook erg leuk om weg te geven. Met dit pakket heb je de basis voor een kaasplank altijd in huis! Het pakket is vernoemd naar de tunnel die de oevers van de Nieuwe Maas met elkaar verbindt. Het Maastunnelpakket is verpakt in een originele De Rotterdamsche Oude verpakking en bevat:

  • Schuitje De Rotterdamsche Oude 36 wekenDe Rotterdamsche Oude 36 weken is 36 weken gerijpt op houten planken. De kaas is vol en romig en heeft lichte kristalvorming die een knispertje in de mond veroorzaakt. De 36 weken kaas heeft een subtiel notig aroma en een klein zoetje.  Heerlijk  voor op brood, je burger of op een kaasplankje.
  • Schuitje De Rotterdamsche Oude 100 wekenDe ‘overjarige’ De Rotterdamsche Oude 100 weken gerijpt heeft een intense smaak waarbij veel aroma’s vrijkomen in de mond. De kaas is pittig en heeft – net als goede wijn- een lange nasmaak. De Rotterdamsche Oude 100 weken is brokkelig en bevat veel rijpingskristallen die ook zichtbaar zijn op de kaas. Deze zoutkristallen zorgen voor de bekende ronde en volle smaak die alleen in de beste overrijpe kazen van de wereld te vinden is.
  • De Rotterdamsche Oude mosterd-dille dipDe Rotterdamsche Oude mosterd-dille dip is de ultieme kaasbegeleider. Heerlijk om De Rotterdamsche Oude kaasblokjes in te dippen.

Op zoek naar een ander geschenk?  Bekijk hier ons uitgebreide assortiment De Rotterdamsche Oude pakketten.

Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.