Pakket Blijdorp

 27,85

  • Handgeschreven kaartje
    De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,95 in rekening gebracht. 

Artikelnummer: pakket Blijdorp: vensterdoosje-geit-vijgjes-balsamico Categorieën: , ,

Dit kaaspakketje is beestachtig goed. De producten zijn los van elkaar al erg lekker, maar passen vooral perfect bij elkaar. Schenk bijvoorbeeld wat vijgen-dadel balsamico over een broodje met De Rotterdamsche Oude Geitenkaas en top af met wat baby- vijgen op port. Genieten!

Ons Blijdorp kaaspakketje is verpakt in onze unieke De Rotterdamsche Oude verpakkingen bestaat uit:

  • Schuitje De Rotterdamsche Oude GeitenkaasDeze stevige geitenkaas heeft een milde, maar erg rijke smaak. De kaas is vol, romig en een tikkeltje zoet en heeft een crème-wit zuivel. Je kunt de kaas gemakkelijk schaven. Daarmee is de geitenkaas ideaal voor op brood, maar natuurlijk is deze kaas ook lekker voor bij de borrel of om tussendoor een stukje van te nemen met een van onze compotes.
  • De Rotterdamsche Oude baby- vijgen op portOnze De Rotterdamsche Oude vijgjes op port zijn zoet met een vleugje port. Deze baby-vijgjes zijn goed te combineren met onze kazen en passen daarom perfect op een borrelplank
  • De Rotterdamsche Oude Vijgen-dadel balsamico Onze heerlijke zoete vijgen-dadel balsamico is ideaal voor bij De Rotterdamsche Oude kazen, maar ook erg lekker over een salade. De vijgen zorgen voor een lichte frisheid en dadel voor een zoete ondertoon.

Al onze kazen proeven? Pakket ‘Erasmus’ bevat onze vier kazen. Zo maak je gemakkelijk een gevarieerd kaasplankje!

Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.