Cart
Terug naar home

Bezorgen of afhalen

Bezorgen
Zodra wij uw bestelling en betaling hebben ontvangen en de noodzakelijke controle hebben uitgevoerd, kunnen wij de bestelling gaan uitleveren. Mocht er onverhoopt iets met de order aan de hand zijn, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zorg er daarom altijd voor dat uw persoonsgegevens kloppen. Dit contact zal in veel gevallen per mail gaan. U ontvangt een bevestiging per mail indien uw pakket verstuurd is.

Wij doen ons best om uw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. In de regel duurt een levering 1 tot 2 werkdagen. Bestellingen vóór 20:00 uur worden de volgende dag ingepakt en verstuurd. Weekeinden en feestdagen zijn daarbij uiteraard niet inbegrepen. De levering vindt plaats met ViaTim, met 2 pogingen tot aflevering. Indien mogelijk kan de postbode het pakket ook bij de buren afgeven. Daarna zal het pakket op het postkantoor bij u in de buurt af te halen zijn binnen de bewaartermijn, die maximaal drie weken duurt. Daarna wordt uw bestelling naar De Weypoort teruggestuurd.

Bezorgen op een ander adres
Als u onze producten cadeau wilt doen aan iemand anders, dan past u eenvoudig het bezorgadres aan voordat u betaalt. Uw bestelling wordt dan bezorgd op het adres van uw keuze. De factuur ontvangt u via e-mail. Het adres op de factuur kunt u ook naar wens aanpassen.

Afhalen
U kunt uw bestelling ook ophalen in de winkel van De Weypoort aan de Middenbaan 87 te Barendrecht.

Verzendkosten
De bezorgkosten bedragen € 5,95 voor bestellingen tot 10 kg. Bij bestellingen vanaf 10 kg, t/m 30 kg, komt er € 10,00 extra bij. Deze bedragen gelden binnen Nederland.

Bezorgen buiten Nederland is ook mogelijk. Neem dan vooraf alstublieft contact met ons op.