Pakket Erasmus

 41,80

  • Handgeschreven kaartje
    De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,95 in rekening gebracht. 

Artikelnummer: pakket Erasmus: vensterdoosje-alle schuitjes Categorieën: , ,

Beste oude kaas gezocht? Geniet van alle De Rotterdamsche Oude kazen met het Erasmus pakket. Dit pakket bevat onze vier verschillende schuitjes en vormt de basis van een heerlijke borrelplank en een ultiem avondje genieten. Ideaal voor als je al onze kazen in huis wil halen of cadeau wil doen. Dit pakket is vernoemd naar de bekende denker Desiderius Erasmus die in Rotterdam is geboren. Je kent vast de Erasmus Universiteit, de Erasmusbrug of het Erasmus Medisch Centrum wel. Veel Rotterdamse instellingen of bouwwerken zijn naar Erasmus vernoemd en we zijn er trots op dat wij dit pakket naar deze bekende humanist hebben vernoemd. Erasmus is verpakt in onze unieke De Rotterdamsche Oude verpakking en bestaat uit:

  • Schuitje De Rotterdamsche Oude GeitenkaasDeze stevige geitenkaas heeft een milde, maar erg rijke smaak. De kaas is vol, romig en een tikkeltje zoet en heeft een crème-wit zuivel. Je kunt de kaas gemakkelijk schaven. Daarmee is de geitenkaas ideaal voor op brood, maar natuurlijk is deze kaas ook lekker voor bij de borrel of om tussendoor een stukje van te nemen met een van onze compotes.
  • Schuitje De Rotterdamsche Oude 36 wekenDe Rotterdamsche Oude 36 weken is 36 weken gerijpt op houten planken. De kaas is vol en romig en heeft lichte kristalvorming die een knispertje in de mond veroorzaakt. De 36 weken kaas heeft een subtiel notig aroma en een klein zoetje.  Heerlijk  voor op brood, je burger of op een kaasplankje.
  • Schuitje De Rotterdamsche Oude 55 wekenDit is onze kampioen: De Rotterdamsche Oude 55 weken gerijpt is bij de Gouda Cheese Awards 2020 bekroond met goud en draagt nu het predicaat ‘lekkerste oude Goudse kaas van Nederland’. Eerder werd deze topper ook al met goud bekroond tijdens het wereldkampioenschap kaas in Wisconsin. Je kunt een uitgesproken en robuuste smaak verwachten bij deze 55 weken gerijpte kaas.
  • Schuitje De Rotterdamsche Oude 100 wekenDe ‘overjarige’ De Rotterdamsche Oude 100 weken gerijpt heeft een intense smaak waarbij veel aroma’s vrijkomen in de mond. De 100 weken is pittig en heeft – net als goede wijn- een lange nasmaak. De Rotterdamsche Oude 100 weken is brokkelig en bevat veel rijpingskristallen die ook zichtbaar zijn op de kaas. Deze zoutkristallen zorgen voor de bekende ronde en volle smaak die alleen in de beste overrijpe kazen van de wereld te vinden is.

Op zoek naar een ander geschenk?  Op onze website vind je ook pakketten waarbij kaas is gecombineerd met lekkers voor bij de kaas. Bekijk ze hier.

Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.