Cart
Terug naar home

Betalen

Wij bieden in onze webwinkel de mogelijkheid om te betalen via iDEAL, Maestro, Mastercard en Visa. Veiligheid bij betalingen vinden wij belangrijk. Alle betalingsinformatie tussen de server en ontvanger gaat via een beveiligde verbinding, zodat een veilige betaling is gewaarborgd.

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankier programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, SNS Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab, bunq, Moneyou of Handelsbanken, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Vragen of problemen met betalen?
Mocht u op bovenstaande manier niet kunnen betalen? Of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@derotterdamscheoude.nl of te bellen naar 0180-612929. Wij zoeken dan samen met u naar een oplossing.