Jam naar keuze

 3,98

  • Handgeschreven kaartje
    De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,95 in rekening gebracht. 

  • *Smaak

    Reset Opties
Artikelnummer: jamnaarkeuze Categorieën: , , Tags: , ,

Jam is de perfect zoete compagnon voor bij onze kaas, maar ook lekker voor op een boterham. Onze confitures van vers fruit zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten:

  • Onze Cranberry/kersenjam deze smaak combineert goed met alle De Rotterdamsche Oude kazen 36, 55 of 100 weken en vergeet de geitenkaas niet!
  •  Onze Appel/peer/calvados een spannende combinatie de je moet proeven met één van de De Rotterdamsche Oude kazen
  • Onze Granaatappel/munt is een jam van granaatappel, met een fris vleugje van munt, De Rotterdamsche Oude kazen hierin te dippen, klinkt toch goed?

Alle De Rotterdamsche Oude jam varianten hebben een inhoud van 115 gram, perfect voor bij de kaasplank! Kies jouw favoriet in onderstaand menu.

Deze jams worden bereid met uitsluitend de beste natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. Ook vegan, melk/lactose, gluten en noten/pinda vrij.

 

Onze jams zijn heerlijk in combinatie met onze De Rotterdamsche Oude kazen. Klik hier om het aanbod oude kaas te bekijken.

Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.

Ingrediënten Cranberry/kersenjam: Suiker, cranberries 25%, kersen 25%, citruspectine, citroenzuur
Ingrediënten appel/peer/calvadosjam: Suiker, appel 24.25%, peer 24.25%, calvados 5.5%, citruspectine, citroenzzur
Ingrediënten granaatappel/muntjam: Suiker, granaatappel 25%, rode bessen  12.5%, appel 12.5%, citruspectine, citroenzuur