Jam naar keuze

 3,98

  • Handgeschreven kaartje
    De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,95 in rekening gebracht. 

  • *Smaak

    Reset Opties
Artikelnummer: jamnaarkeuze Categorieën: , , Tags: , ,

Jam is de perfect zoete compagnon voor bij onze kaas, maar ook lekker voor op een boterham. Onze confitures van vers fruit zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten:

  • Onze appeljam is bereid met boerenjongens en kaneel. Boerenjongens zijn rozijnen ingelegd in sterke drank, zoals brandewijn.
  • Onze aardbeienjam bevat naast aardbeien rode bessen en De Rotterdamsche Oude tawny port.
  • Onze frambozen jam is een jam van frambozen, peer en De Rotterdamsche Oude witte port. Dat klinkt goed toch?

Alle De Rotterdamsche Oude jam varianten hebben een inhoud van 115 gram, perfect voor bij de kaasplank! Kies jouw favoriet in onderstaand menu.

Onze jams zijn heerlijk in combinatie met onze De Rotterdamsche Oude kazen. Klik hier om het aanbod oude kaas te bekijken.

Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.

Ingrediënten appeljam: appel 60%, suiker, rozijnen (boerenjongens), kaneel, citruspectine, voedingszuur, citroenzuur. Bereid met 60g vruchten per 100g.
Ingrediënten aardbeienjam: suiker, 32% aardbei, 12% rode bes, 10% rode Port, citruspectine, voedingszuur: citroenzuur. Bereid met 44g vruchten per 100g.
Ingrediënten frambozenjam: suiker, 23% framboos, 20% peer, 10% witte Port, citruspectine, voedingszuur: citroenzuur. Bereid met 48g vruchten per 100g.