Kistje Ahoy

 39,80 54,80

  • Handgeschreven kaartje
    De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,95 in rekening gebracht. 

  • *Inhoud

    Reset Opties
Artikelnummer: kistjeahoy: 3x750mlport Categorieën: , , Tags: , ,

Met deze Rotterdamsche kist trekt u volle zalen. Daarom heet hij ook Ahoy. Pakket Ahoy bestaat uit drie verschillende ports en deze zitten verpakt in een luxe houten kistje. Superleuk om cadeau te geven. Keuze uit kleine (375ml) of grote flessen (750ml) De Rotterdamsche Oude port.

In het kistje vind je:

  • De Rotterdamsche Oude White port – De Rotterdamsche Oude White port heeft een heerlijke zacht-zoete smaak waarin je zongedroogde rozijnen kunt terugvinden. Tijdens de rijping is er een notig vleugje ontstaan.
  • De Rotterdamsche Oude Tawny port – De Rotterdamsche Oude Tawny port heeft door de lange rijping een bruinrode kleur. Het stevige karakter van de Tawny port is zacht en rond. In de smaak herken je tonen van rozijnen en specerijen, maar ook confiture van rijke rode vruchten.
  • De Rotterdamsche Oude Ruby port – De Rotterdamsche Oude Ruby port heeft een volle robijnrode kleur met een frisse en fruitige smaak die relatief zoet is ten opzichte van veel andere port. De Ruby kan ondanks de prachtige volle kleur als lichte port worden beschouwd.

Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.

Op zoek naar een ander geschenk? In onze webshop vind je ook pakketten met kaas, lekkers voor bij de kaas en wijn. Klik hier om ze te bekijken.