Pakket Het Witte Huis

 38,80

  • Handgeschreven kaartje
    De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,95 in rekening gebracht. 

Artikelnummer: PakketHetWitteHuis: 100-witteport750-haven-dille190 Categorieën: , , Tags: , ,

Wist je dat Het Witte Huis ooit het hoogste gebouw van Europa was? Met ons Het Witte Huispakket maak je gegarandeerd iemand blij. Natuurlijk ook leuk om jezelf cadeau te doen voor een gezellig avondje borrelen. Met dit pakket heb je een perfecte basis voor een borrelplank in huis. De inhoud is verpakt in een originele De Rotterdamsche Oude doos. Het pakket bestaat uit:

  • Schuitje De Rotterdamsche Oude 100 wekenDe ‘overjarige’ De Rotterdamsche Oude 100 weken gerijpt heeft een intense smaak waarbij veel aroma’s vrijkomen in de mond. De kaas is pittig en heeft – net als goede wijn- een lange nasmaak. De Rotterdamsche Oude 100 weken is brokkelig en bevat veel rijpingskristallen die ook zichtbaar zijn op de kaas. Deze zoutkristallen zorgen voor de bekende ronde en volle smaak die alleen in de beste overrijpe kazen van de wereld te vinden is.
  • De Rotterdamsche Oude White port (750ml) – De Rotterdamsche Oude White port heeft een heerlijke zacht-zoete smaak waarin je zongedroogde rozijnen kunt terugvinden. Tijdens de rijping is er een notig vleugje ontstaan.
  • De Rotterdamsche Oude mosterd-dille dip De Rotterdamsche Oude mosterd-dille dip is de ultieme kaasbegeleider. Heerlijk om De Rotterdamsche Oude kaasblokjes in te dippen.
  • De Rotterdamsche Oude studentenhaverDeze gezonde nootjes kunnen natuurlijk niet ontbreken. Een heerlijke mix van gemengde noten en gedroogde vruchten.

Op zoek naar een ander geschenk? Bekijk hier ons aanbod De Rotterdamsche Oude pakketten.

Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.