Pakket Luchtsingel

 19,15

  • Handgeschreven kaartje
    De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,95 in rekening gebracht. 

Artikelnummer: wedge36-kaasbollen-mosterd45ml-gemengdenootjes Categorieën: , , Tag:

De houten gele voetgangersbrug brengt niet alleen nieuw leven in een vergeten stuk, maar verbindt voornamelijk twee belangrijke stukken van de stad aan elkaar. Dat is precies wat dit pakket ook doet: het verbindt de lekkerste combinaties voor op een snelle borrelplank. Dit pakket is een origineel cadeau, verpakt in onze unieke De Rotterdamsche Oude verpakking en bestaat uit:

  • Wedge De Rotterdamsche Oude 36 weken – Een heerlijk stukje De Rotterdamsche Oude 36 weken. Dit vacuüm verpakte puntje is ongeveer 150gram, een perfecte maat voor op de borrelplank. De kaas is vol en romig en heeft lichte kristalvorming die een knispertje in de mond veroorzaakt. De 36 weken kaas heeft een subtiel notig aroma en een klein zoetje.
  • KaasbollenOnze kaasbollen zijn gemaakt met de originele De Rotterdamsche Oude kaas en daardoor nauwelijks te weerstaan. Combineer onze De Rotterdamsche Oude kazen link met deze heerlijke kaasbollen en mosterd-dille dip en creëer zo een heerlijke borrelplank.
  • Mosterd-dille dip (45ml)De Rotterdamsche Oude mosterd-dille dip is de ultieme kaasbegeleider. Deze mosterd-dille dip is heerlijk om blokjes De Rotterdamsche Oude in te dippen bij de borrel, maar is ook een geweldige toevoeging aan zalm of beenham. En wat dacht je van een bitterbal met echte De Rotterdamsche Oude mosterd-dille dip?
  • Gemengde nootjesGezonde nootjes gemengd van De Rotterdamsche Oude. Deze heerlijke mix van gemengde noten is gezond en ook gewoon heel lekker. Onze gemengde nootjes zijn perfect te combineren met De Rotterdamsche Oude kazen op een borrelplank, maar ook zalig om tussendoor te snacken.