Kaasbollen

Lekkere combinatie
De kaasbollen zijn ook erg lekker als knabbels bij een glaasje De Rotterdamsche Oude port.

De juiste temperatuur
Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.

Ingrediënten
tarwebloem, plantaardigen oliën en vetten (raap, palm), 22% geraspte kaas 48+ oud (gepasteuriseerde koemelk, aardappelzetmeel, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel (E251), kleurstof (E160b), scharrelei, bakkersgist, melkpoeder, zout, suiker, emulgator (E471), specerijen, gistextract, kleurstof (E160c), voedingszuur (E330), natuurlijke aroma. Kan sporen bevatten van selderij, noten, sesam en soja.

Kaasbollen

2,99

Onze kaasbollen zijn gemaakt met de originele De Rotterdamsche Oude kaas en daardoor nauwelijks te weerstaan. Combineer onze De Rotterdamsche Oude kazen link met deze heerlijke kaasbollen en mosterd-dille dip en creëer zo een heerlijke borrelplank.

De kaasbollen zijn ook erg lekker als knabbels bij een glaasje De Rotterdamsche Oude port.

 

 

  • Cadeauverpakking + € 2,00

  • Handgeschreven kaartje
    De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,50 in rekening gebracht. 

     

Andere suggesties…

Gebruikstips

Lekkere combinatie
De kaasbollen zijn ook erg lekker als knabbels bij een glaasje De Rotterdamsche Oude port.

De juiste temperatuur
Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.

Ingrediënten
tarwebloem, plantaardigen oliën en vetten (raap, palm), 22% geraspte kaas 48+ oud (gepasteuriseerde koemelk, aardappelzetmeel, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel (E251), kleurstof (E160b), scharrelei, bakkersgist, melkpoeder, zout, suiker, emulgator (E471), specerijen, gistextract, kleurstof (E160c), voedingszuur (E330), natuurlijke aroma. Kan sporen bevatten van selderij, noten, sesam en soja.

Menu