Borrelpakket Willemsbrug

 41,70

 • Handgeschreven kaartje
  De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,95 in rekening gebracht. 

 • *Dips

  Reset Opties
Artikelnummer: borrelpakketwillemsbrug: 100-36-stroop-dille190-kaasbol-010noot Categorieën: , , Tags: ,

Avondje genieten? Met borrelpakket Willemsbrug maak je jouw borrelavond helemaal af. Een ideale basis voor een borrelplank en een ultiem avondje genieten. Geef Willemsbrug kado of haal het pakket in huis voor een borrelavond thuis. Het pakket is vernoemd naar de opvallende rode brug die het centrum van Rotterdam met het Noordereiland verbindt. Het borrelpakket is verpakt in een originele verpakking van De Rotterdamsche Oude en bestaat uit:

 • Schuitje De Rotterdamsche Oude 100 wekenDe ‘overjarige’ De Rotterdamsche Oude 100 weken gerijpt heeft een intense smaak waarbij veel aroma’s vrijkomen in de mond. De kaas is pittig en heeft – net als goede wijn- een lange nasmaak. De Rotterdamsche Oude 100 weken is brokkelig en bevat veel rijpingskristallen die ook zichtbaar zijn op de kaas. Deze zoutkristallen zorgen voor de bekende ronde en volle smaak die alleen in de beste overrijpe kazen van de wereld te vinden is.
 • Schuitje De Rotterdamsche Oude 36 wekenDe Rotterdamsche Oude 36 weken is 36 weken gerijpt op houten planken. De kaas is vol en romig en heeft lichte kristalvorming die een knispertje in de mond veroorzaakt. De 36 weken kaas heeft een subtiel notig aroma en een klein zoetje.  Heerlijk  voor op brood, je burger of op een kaasplankje.
 • De Rotterdamsche Oude stroopDe combinatie van stroop met kaas is een echte klassieker.
 • De Rotterdamsche Oude mosterd-dille dipDe Rotterdamsche Oude mosterd-dille dip is de ultieme kaasbegeleider. Heerlijk om De Rotterdamsche Oude kaasblokjes in te dippen.
 • De Rotterdamsche Oude kaasbollenOnze kaasbollen zijn gemaakt met de originele De Rotterdamsche Oude kaas en daardoor nauwelijks te weerstaan.
 • De Rotterdamsche Oude gemengde nootjesDeze gemengde nootjes zijn gezond en onmisbaar bij de borrel.

Wil je ook wijn en port in je borrelpakket? Bekijk dan dit pakket eens.

Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.