Pakket Weena

 30,80

  • Handgeschreven kaartje
    De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,95 in rekening gebracht. 

  • *Wijn naar keuze

    Reset Opties
Artikelnummer: 010wijn-36-010noot-appel/peer/calvadosjam Categorieën: , , Tags: , ,

Cadeaupakket Weena is erg leuk om cadeau te geven, maar natuurlijk ook leuk om in huis te halen voor een avondje borrelen. Het Weena ligt in het hart van Rotterdam en kent veel hoogbouw. Dit cadeaupakket is naar de bekende Rotterdamse straat vernoemd en de hoogbouw is een knipoog naar onze hoogwaardige kaas. Het cadeaupakket is verpakt in een originele De Rotterdamsche Oude verpakking en bevat:

  • Schuitje De Rotterdamsche Oude 36 weken – De Rotterdamsche Oude 36 weken is 36 weken gerijpt op houten planken. De kaas is vol en romig en heeft lichte kristalvorming die een knispertje in de mond veroorzaakt. De 36 weken kaas heeft een subtiel notig aroma en een klein zoetje.  Heerlijk voor op brood, je burger of op een kaasplankje.
  • De Rotterdamsche Oude Jam appel/peer/calvados – een spannende combinatie de je moet proeven met één van de De Rotterdamsche Oude kazen. Lekker als dip of gecombineerd met onze kaas op de boterham.
  • De Rotterdamsche Oude gemengde nootjes – Deze gemengde nootjes zijn gezond en onmisbaar bij de borrel.
  • Keuze uit De Rotterdamsche Oude wijn (rood, wit of rosé) – Maak je keuze in het menu

Bekijk hier onze andere pakketten.

De Rotterdamsche Oude is heerlijk op een bruine boterham of bij de borrel, maar ook erg leuk om cadeau te doen aan een liefhebber van kaas of iemand met een warm hart voor Rotterdam.

Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.