Kaas 36 weken

 9,95 59,70

  • Handgeschreven kaartje
    De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,95 in rekening gebracht. 

  • *Gewicht

    Reset Opties

Oude kaas kopen? De Rotterdamsche Oude 36 weken is 36 weken gerijpt op houten planken. De kaas is vol en romig en heeft lichte kristalvorming die een knispertje in de mond veroorzaakt. De 36 weken kaas heeft een subtiel notige aroma  en een klein zoetje. Heerlijk voor op brood, je burger of op een kaasplankje. Keuze uit een hele kaas, een kwart kaas een kilo of een pond.

Wist u dat wij de stukken kaas altijd kosteloos vacuüm sealen en voorzien van een uniek kaaspapier bij verkoop via de webshop? Door het vacumeren in voedselveilige zakken is de kaas lang houdbaar, zelfs buiten de koelkast. Hierdoor kunt u de kaas zelfs gemakkelijk meenemen naar uw favoriete vakantiebestemming. Door de kaas na opening in het bijgeleverde De Rotterdamsche Oude kaaspapier in de koelkast te bewaren, kunt u er het langste van blijven genieten. Tip: bewaar oude kaas op de bovenste plank in de koelkast. Hier is de temperatuur net iets warmer, waardoor de kaas het beste tot zijn recht komt.

Bekijk hier onze andere kazen.

Met deze kaasschaaf kun je onze kazen gemakkelijk schaven.

Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.

Gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: E251, kleurstof: E160b.