fb-pixel

Witte de With pakket

Witte de With pakket

31,50

De inhoud van het Witte de Withpakket is net zo bruisend als de populaire uitgaansstraat zelf. Het pakket bestaat uit ons prijswinnende De Rotterdamsche Oude 55 weken schuitje, een mooie fles prosecco en lekkers voor bij de kaas. Door de luxe verpakking is het pakket uitstekend geschikt om cadeau te geven, of om jezelf natuurlijk mee te verwennen.

Witte de With pakket bestaat uit:

  • Schuitje De Rotterdamsche Oude 55 weken – Dit is onze kampioen: De Rotterdamsche Oude 55 weken gerijpt is bij de Gouda Cheese Awards 2020 bekroond met goud en draagt nu het predicaat ‘lekkerste oude Goudse kaas van Nederland’. Eerder werd deze kaas ook al met goud bekroond tijdens het wereldkampioenschap kaas in Wisconsin. Je kunt een uitgesproken en robuuste smaak verwachten bij deze 55 weken gerijpte kaas.
  • De Rotterdamsche Oude kaasbollen – Onze kaasbollen zijn gemaakt met de originele De Rotterdamsche Oude kaas en daardoor nauwelijks te weerstaan.
  • Frambozen jam – Onze frambozen jam is een jam van frambozen, peer en De Rotterdamsche Oude witte port.
  • De Rotterdamsche Oude prosecco – Onze Prosecco is heerlijk bruisend en heeft een frisse en fruitige smaak.
  • Handgeschreven kaartje
    De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,50 in rekening gebracht. 

     

Gebruikstips

Menu