White port 375ml/750ml

 9,95 13,95

  • Handgeschreven kaartje
    De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,95 in rekening gebracht. 

  • *Inhoud

    Reset Opties
Artikelnummer: witteport Categorieën: , , Tag:

De Rotterdamsche Oude White port heeft een heerlijke zacht-zoete smaak waarin je zongedroogde rozijnen kunt terugvinden. Tijdens de rijping is er een notig vleugje ontstaan. Om de mooie smaak tot zijn recht te laten komen, raden wij aan om deze port te schenken tussen de 14 en 16 graden. Bekijk ook onze ruby port en tawny port.

Keuze uit 750ml of 375ml. Maak je keuze in het menu hieronder.

Cadeautip: wilt u de port extra feestelijk verpakken? Vink de optie dan hieronder aan, zodat wij de port in een luxe cadeaukoker kunnen versturen. Op de laatste foto is de speciaal voor De Rotterdamsche Oude ontworpen cadeaukoker weergegeven.

De Rotterdamsche Oude Witte port is uiteraard goed te combineren met onze De Rotterdamsche Oude kazen. Probeer eens De Rotterdamsche Oude 36 weken bij de Witte port.

Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.