fb-pixel

Plakken kaas 100 weken

Bekijk hier onze bijproducten en creëer een fantastische  borrelplank.

De juiste temperatuur
Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.

Ingrediënten
Gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: E251, kleurstof: E160b.

  1. Home
  2. Webshop
  3. Gehele assortiment
  4. Plakken kaas 100 weken

Plakken kaas 100 weken

10,95

Perfecte plakken ‘overjarige’ kaas. De Rotterdamsche Oude 100 weken voorgesneden plakken worden verkocht per 400 gram. Door de interleaves wordt voorkomen dat de oude kaas aan elkaar hecht. Normaal is een overjarige kaas moeilijk te snijden, maar deze voorgesneden variant is extra makkelijk in gebruik. Zo heb je in een handomdraai een lekkere boterham met oude kaas. De oude kaas heeft een intense smaak, waarbij veel aroma’s vrijkomen in de mond. Bovendien is de kaas pittig met een – net als bij goede wijn – lange nasmaak. De vele rijpingskristallen (of zoutkristallen) zijn goed zichtbaar op de kaas en zorgen voor de bekende ronde en volle smaak.

Onze mosterd-dille dip maakt je boterham met oude kaas helemaal af! Bekijk hier de ultieme kaasbegeleider.

Bekijk hier ons complete aanbod kazen

Uitverkocht

Kenmerken 100 weken
Gewicht Gesneden plakken (400 gr) | Pond kaas | Kilo kaas | Kwart kaas | Hele kaas

Gebruikstips

Bekijk hier onze bijproducten en creëer een fantastische  borrelplank.

De juiste temperatuur
Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.

Ingrediënten
Gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: E251, kleurstof: E160b.

Menu