fb-pixel

36 weken gevacumeerd stuk 600 gram

Met deze kaasschaaf kun je onze kazen gemakkelijk schaven.

De juiste temperatuur
Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.

Ingrediënten
Gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: E251, kleurstof: E160b.

  1. Home
  2. Webshop
  3. Gehele assortiment
  4. 36 weken gevacumeerd stuk 600 gram

36 weken gevacumeerd stuk 600 gram

12,95

De Rotterdamsche Oude 36 weken is 36 weken gerijpt op houten planken. De kaas is vol en romig en heeft lichte kristalvorming die een knispertje in de mond veroorzaakt. De 36 weken kaas heeft een subtiel notig aroma en een klein zoetje.

Het 600 gram stuk wordt gevacumeerd geleverd voor een langere houdbaarheid.

  • Cadeauverpakking + € 2,00

  • Handgeschreven kaartje
    De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,50 in rekening gebracht. 

     

Kenmerken 36 weken
Gewicht Gesneden plakken (400 gr) | Pond kaas | Kilo kaas | Kwart kaas | Hele kaas

Gebruikstips

Met deze kaasschaaf kun je onze kazen gemakkelijk schaven.

De juiste temperatuur
Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.

Ingrediënten
Gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: E251, kleurstof: E160b.

Menu