Kaasschaaf of kaasrasp

 13,95

  • Handgeschreven kaartje
    De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,95 in rekening gebracht. 

  • *Maak je keuze

    Reset Opties
Artikelnummer: Kaasschaap-kaasrasp Categorieën: , Tags: ,

Kaasschaaf
Met deze luxe kaasschaaf, voorzien van het stoere logo van De Rotterdamsche Oude, schaaf je niet alleen gemakkelijk ieder type kaas, het is ook een mooie eyecatcher in de keuken. De kaasschaaf heeft een speciale non-stick laag, waardoor de plakken kaas niet aan je schaaf blijven kleven. Bovendien is de kaasschaaf vaatwasbestendig.

Kaasrasp
Met deze kaasrasp kun je gemakkelijk en snel onze kazen raspen, bijvoorbeeld voor sauzen, ovenschotels, pasta en salades. De kaasrasp is geschikt voor alle soorten De Rotterdamsche Oude kaas.

De Rotterdamsche Oude is heerlijk op een bruine boterham of bij de borrel, maar ook erg leuk om cadeau te doen aan een liefhebber van kaas of iemand met een warm hart voor Rotterdam.

Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.

De Rotterdamsche Oude producten zijn stuk voor stuk heerlijk, maar gecombineerd zijn ze nog lekkerder. Hieronder vindt u onze suggestie.