Tawny port 500 weken

 29,95

  • Handgeschreven kaartje
    De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,95 in rekening gebracht. 

Artikelnummer: premiumtawny-1 Categorieën: , , Tag:

Bij een goede kaasplank mag een glaasje port niet ontbreken. Tijd is ons belangrijkste ingrediënt. Niet alleen bij onze kazen, want deze premium Tawny port heeft maar liefst 500 weken gerijpt volgens de traditionele port-methode! Een heerlijke veelzijdige drank die op veel momenten genuttigd kan worden en waarmee net even extra wordt uitgepakt. De premium Tawny port (750ml) heeft een stevig karakter en een zachte, ronde smaak waarin je tonen van rozijnen en specerijen kunt herkennen. Om de mooie smaak tot zijn recht te laten komen, adviseren wij om de port te schenken tussen de 14 en 16 graden.

Cadeautip: wilt u de port extra feestelijk verpakken? Vink de optie dan hieronder aan, zodat wij de port in een luxe cadeaukoker kunnen versturen. Op de laatste foto is de speciaal voor De Rotterdamsche Oude ontworpen cadeaukoker weergegeven.

De Rotterdamsche Oude Witte port is uiteraard goed te combineren met onze De Rotterdamsche Oude kazen. Probeer eens De Rotterdamsche Oude 36 weken bij de Witte port.

Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.