fb-pixel

Stroop voor bij de kaas

Lekkere combinatie
Bekijk hier onze kazen

De juiste temperatuur
Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.

Ingrediënten
Ingedikt appelsap, suiker, citruspectine, voedingszuur: citroenzuur. Bereid met 378g vruchten per 100g.

Stroop voor bij de kaas

3,00

De combinatie van stroop met kaas is een klassieker. De Rotterdamsche Oude stroop is heerlijk voor op brood, maar kan ook goed gebruikt worden voor extra smaakbeleving bij de borrel en als dip op de kaasplank samen met onze kazen.

 

Uitverkocht

Gebruikstips

Lekkere combinatie
Bekijk hier onze kazen

De juiste temperatuur
Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.

Ingrediënten
Ingedikt appelsap, suiker, citruspectine, voedingszuur: citroenzuur. Bereid met 378g vruchten per 100g.

Menu