Katendrechts bierpakket

 34,80

  • Handgeschreven kaartje
    De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,95 in rekening gebracht. 

Artikelnummer: Katendrechts bierpakket: 2xbier-55-010noot-kaasbol-dille190 Categorieën: , , Tags: , ,

Sinds een paar jaar is het Delilplein in Katendrecht omzoomd van de leuke restaurants, ijssallons en barretjes. Ook thuis kun je je tegoed doen aan een lekker hapje en drankje, want met ons Katendrechtste bierpakket kun je thuis optimaal genieten. Bierpakket Katendrecht is perfect voor de kaasliefhebber die ook wel van een biertje houdt. Het pakket is vernoemd naar de beroemde Rotterdamse wijk Katendrecht. Natuurlijk ook heel leuk om jezelf kado te doen. Het bierpakket bestaat uit:

  • Schuitje De Rotterdamsche Oude 55 wekenDit is onze kampioen: De Rotterdamsche Oude 55 weken gerijpt is bij de Gouda Cheese Awards 2020 bekroond met goud en draagt nu het predicaat ‘lekkerste oude Goudse kaas van Nederland’. Eerder werd deze kaas ook al met goud bekroond tijdens het wereldkampioenschap kaas in Wisconsin. Je kunt een uitgesproken en robuuste smaak verwachten bij deze 55 weken gerijpte kaas.
  • De Rotterdamsche Oude mosterd-dille dip De Rotterdamsche Oude mosterd-dille dip is de ultieme kaasbegeleider. Heerlijk om De Rotterdamsche Oude kaasblokjes in te dippen.
  • 2 biertjes
  • De Rotterdamsche Oude gemengde nootjes Deze gemengde nootjes zijn gezond en onmisbaar bij de borrel.
  • De Rotterdamsche Oude kaasbollenOnze kaasbollen zijn gemaakt met de originele De Rotterdamsche Oude kaas en daardoor nauwelijks te weerstaan.

Meer weten over onze kazen? Bekijk hier ons assortiment en lees er meer over.

Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.