Setje Het Kasteel

 14,90

  • Handgeschreven kaartje
    De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,95 in rekening gebracht. 

Artikelnummer: Setje Het Kasteel: 100-stroop Categorieën: , , Tags: , ,

Kaaspakket bestellen? Stroop en kaas is een klassieke en stoere combinatie. De Rotterdamsche Oude stroop past goed bij onze 100 weken kaas. Haal het kaaspakket Het Kasteel in huis en geniet van deze lekkere combinatie. Het pakket is vernoemd naar het Sparta-Stadion en daarmee uitermate geschikt voor Sparta supporters, maar als je voor een andere club bent valt dit pakket vast ook in de smaak. Het Kasteel bestaat uit:

  • Schuitje De Rotterdamsche Oude 100 weken De ‘overjarige’ De Rotterdamsche Oude 100 weken gerijpt heeft een intense smaak waarbij veel aroma’s vrijkomen in de mond. De kaas is pittig en heeft – net als goede wijn- een lange nasmaak. De Rotterdamsche Oude 100 weken is brokkelig en bevat veel rijpingskristallen die ook zichtbaar zijn op de kaas. Deze zoutkristallen zorgen voor de bekende ronde en volle smaak die alleen in de beste overrijpe kazen van de wereld te vinden is.
  • De Rotterdamsche Oude stroopDe combinatie van stroop met kaas is een echte klassieker.

Meer weten over onze kazen? Lees er hier meer over.

Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.