Pakket Laurenskerk

 46,75

Artikelnummer: Pakket Laurenskerk: kistje-tawny375-ruby375-stroop-100 Categorieën: , ,

Wist je dat de Laurenskerk het enige overblijfsel is van het middeleeuwse Rotterdamse stadscentrum? Met dit pakket doe je een port- en kaasliefhebber een groot plezier. Natuurlijk ook leuk om jezelf cadeau te doen voor een gezellig avondje borrelen.

Het luxe houten kistje is gevuld met:

  • Schuitje De Rotterdamsche Oude 100 weken – De ‘overjarige’ De Rotterdamsche Oude 100 weken gerijpt heeft een intense smaak waarbij veel aroma’s vrijkomen in de mond. De kaas is pittig en heeft – net als goede wijn- een lange nasmaak. De Rotterdamsche Oude 100 weken is brokkelig en bevat veel rijpingskristallen die ook zichtbaar zijn op de kaas. Deze zoutkristallen zorgen voor de bekende ronde en volle smaak die alleen in de beste overrijpe kazen van de wereld te vinden is.
  • De Rotterdamsche Oude Tawny port (375 ml) – De Rotterdamsche Oude Tawny port heeft door de lange rijping een bruinrode kleur. Het stevige karakter van de Tawny port is zacht en rond. In de smaak herken je tonen van rozijnen en specerijen, maar ook confiture van rijke rode vruchten.
  • De Rotterdamsche Oude Ruby port (375 ml) – De Rotterdamsche Oude Ruby port heeft een volle robijnrode kleur met een frisse en fruitige smaak die relatief zoet is ten opzichte van veel andere port. De Ruby kan ondanks de prachtige volle kleur als lichte port worden beschouwd.
  • De Rotterdamsche Oude stroop – De combinatie van stroop met kaas is een echte klassieker.