Tawny port 375ml/750ml

 9,95 13,95

  • Handgeschreven kaartje
    De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,95 in rekening gebracht. 

  • *Inhoud

    Reset Opties
Artikelnummer: tawnyport Categorieën: , , Tags: ,

De Rotterdamsche Oude Tawny port heeft door de lange rijping een roodbruine kleur. Het stevige karakter van de Tawny port maakt de port zacht en rond. In de smaak herken je tonen van rozijnen en specerijen, maar ook confiture van rijke rode vruchten. Om de mooie smaak tot zijn recht te laten komen, raden wij aan om deze port te schenken tussen de 14 en 16 graden. Bekijk ook onze ruby port en white port.

Keuze uit 750ml of 375ml. Maak je keuze in het menu hieronder.

Cadeautip: wilt u de port extra feestelijk verpakken? Vink de optie dan hieronder aan, zodat wij de port in een luxe cadeaukoker kunnen versturen. Op de laatste foto is de speciaal voor De Rotterdamsche Oude ontworpen cadeaukoker weergegeven.

Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.

De Rotterdamsche Oude Tawny port is uiteraard goed te combineren met onze De Rotterdamsche Oude kazen. De Tawny port raden we aan in combinatie met De Rotterdamsche Oude 100 weken.