Ruby port 375ml/750ml

 9,95 13,95

  • Handgeschreven kaartje
    De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,95 in rekening gebracht. 

  • *Inhoud

    Reset Opties
Artikelnummer: rubyport Categorieën: , , Tags: , ,

De Rotterdamsche Oude Ruby port heeft een volle robijnrode kleur. De port heeft een frisse en fruitige smaak die relatief zoet is ten opzichte van veel andere port. De Ruby kan ondanks de prachtige volle kleur als lichte port worden beschouwd. Om de mooie smaak tot zijn recht te laten komen, raden wij aan om deze port te schenken tussen de 14 en 16 graden. Bekijk ook onze tawny port en white port.

Keuze uit 750ml of 375ml. Maak je keuze in het menu hieronder.

Cadeautip: wilt u de port extra feestelijk verpakken? Vink de optie dan hieronder aan, zodat wij de port in een luxe cadeaukoker kunnen versturen. Op de laatste foto is de speciaal voor De Rotterdamsche Oude ontworpen cadeaukoker weergegeven.

De Rotterdamsche Oude Ruby port is uiteraard goed te combineren met onze De Rotterdamsche Oude kazen. De Ruby port vinden we het lekkerst in combinatie met De Rotterdamsche Oude 55 weken.

Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.