fb-pixel

Pakket Kralingen

Op zoek naar een ander geschenk? Bekijk hier ons aanbod De Rotterdamsche Oude pakketten.

De juiste temperatuur
Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.

Pakket Kralingen

78,45

Kralingen wordt gekenmerkt als karakteristieke buurt met een historische uitstraling. Het gezegde ‘zo oud als de weg naar Kralingen’ gaat ook op voor de rijpingstijd van de kazen en port in dit pakket. Pakket Kralingen is een uniek geschenk voor mensen die houden van een mooie kaasplank met een goed glas port. Het pakket wordt verpakt in een mooie cadeaudoos, leuk om iemand – of jezelf – mee te verrassen. Het cadeaupakket bestaat uit:

 • Premium Tawny port 500 weken gerijpt – De Rotterdamsche Oude Tawny port (750ml) – Deze premium Tawny port heeft maar liefst 500 weken gerijpt volgens de traditionele port-methode! Een heerlijke veelzijdige drank die op veel momenten genuttigd kan worden en waarmee net even extra wordt uitgepakt.
 • Schuitje De Rotterdamsche Oude 100 wekenDe ‘overjarige’ De Rotterdamsche Oude 100 weken gerijpt heeft een intense smaak waarbij veel aroma’s vrijkomen in de mond. De kaas is pittig en heeft – net als goede wijn- een lange nasmaak. De Rotterdamsche Oude 100 weken is brokkelig en bevat veel rijpingskristallen die ook zichtbaar zijn op de kaas. Deze zoutkristallen zorgen voor de bekende ronde en volle smaak die alleen in de beste overrijpe kazen van de wereld te vinden is.
 • Schuitje De Rotterdamsche Oude Geitenkaas – Deze stevige geitenkaas heeft een milde, maar erg rijke smaak. De kaas is vol, romig en een tikkeltje zoet en heeft een crème-wit zuivel. Je kunt de kaas gemakkelijk schaven. Daarmee is de geitenkaas ideaal voor op brood, maar natuurlijk is deze kaas ook lekker voor bij de borrel of om tussendoor een stukje van te nemen met een van onze compotes.
 • Stuk De Rotterdamsche Oude 36 weken gevacumeerd (600 gram) – De Rotterdamsche Oude 36 weken is 36 weken gerijpt op houten planken. De kaas is vol en romig en heeft lichte kristalvorming die een knispertje in de mond veroorzaakt. De 36 weken kaas heeft een subtiel notig aroma en een klein zoetje. Heerlijk voor op brood, je burger of op een kaasplankje. Het 600 gram stuk wordt gevacumeerd geleverd voor een langere houdbaarheid.
 • De Rotterdamsche Oude stroop – De combinatie van stroop met kaas is een echte klassieker.
 • De Rotterdamsche Oude kaasschaaf – Met deze luxe kaasschaaf, voorzien van het stoere logo van De Rotterdamsche Oude, schaaf je niet alleen gemakkelijk ieder type kaas, het is ook een mooie eyecatcher in de keuken. De kaasschaaf heeft een speciale non-stick laag, waardoor de plakken kaas niet aan je schaaf blijven kleven. Bovendien is de kaasschaaf vaatwasbestendig.
 • Handgeschreven kaartje
  De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,50 in rekening gebracht. 

   

Kenmerken 100 weken

Gebruikstips

Op zoek naar een ander geschenk? Bekijk hier ons aanbod De Rotterdamsche Oude pakketten.

De juiste temperatuur
Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.

Menu