fb-pixel

Pakket Depot

42,50

Het compleet in spiegels gehulde Depot Boijmans Van Beuningen is niet alleen een opvallend verschijnsel, maar ook het eerste depot ter wereld dat toegang biedt tot een complete verzameling van 151.000 kunstobjecten. In ons pakket Depot vind je onze eigen kunstobjecten.

Het luxe houten kistje is gevuld met:

  • Schuitje De Rotterdamsche Oude 100 weken – De ‘overjarige’ De Rotterdamsche Oude 100 weken gerijpt heeft een intense smaak waarbij veel aroma’s vrijkomen in de mond. De kaas is pittig en heeft – net als goede wijn- een lange nasmaak. De Rotterdamsche Oude 100 weken is brokkelig en bevat veel rijpingskristallen die ook zichtbaar zijn op de kaas. Deze zoutkristallen zorgen voor de bekende ronde en volle smaak die alleen in de beste overrijpe kazen van de wereld te vinden is.
  • De Rotterdamsche Oude Ruby port (375 ml) – De Rotterdamsche Oude Ruby port heeft een volle robijnrode kleur met een frisse en fruitige smaak die relatief zoet is ten opzichte van veel andere port. De Ruby kan ondanks de prachtige volle kleur als lichte port worden beschouwd.
  • De Rotterdamsche Oude mosterd-dille dip – De Rotterdamsche Oude mosterd-dille dip is de ultieme kaasbegeleider. Heerlijk om De Rotterdamsche Oude kaasblokjes in te dippen.
  • Babyvijgjes op port – Onze De Rotterdamsche Oude vijgen op port zijn zoet met een vleugje port. Deze baby-vijgjes zijn goed te combineren met onze kazen en passen daarom perfect op een borrelplank. Ze zijn bovendien erg lekker bij paté en andere vleeswaren.
  • Handgeschreven kaartje
    De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,50 in rekening gebracht. 

     

Gebruikstips

Menu