Geitenkaas

 14,95 70,00

Artikelnummer: geitenkaas Categorieën: , Tags: ,

Deze stevige geitenkaas 28 weken gerijpt heeft een milde, maar erg rijke smaak. De kaas is vol, romig en een tikkeltje zoet en heeft een crème-wit zuivel. Je kunt de kaas gemakkelijk schaven. Daarmee is de geitenkaas ideaal voor op brood, maar natuurlijk is deze kaas ook lekker voor bij de borrel of om tussendoor een stukje van te nemen met een van onze compotes. De Rotterdamsche Oude Geitenkaas kun je gebruiken in de keuken, bijvoorbeeld bij de pastasalade of op je burger.

Wist u dat wij de stukken kaas altijd kosteloos vacuüm sealen en voorzien van een uniek kaaspapier bij verkoop via de webshop? Door het vacumeren in voedselveilige zakken is de kaas lang houdbaar, zelfs buiten de koelkast. Hierdoor kunt u de kaas zelfs gemakkelijk meenemen naar uw favoriete vakantiebestemming. Door de kaas na opening in het bijgeleverde De Rotterdamsche Oude kaaspapier in de koelkast te bewaren, kunt u er het langste van blijven genieten. Tip: bewaar oude kaas op de bovenste plank in de koelkast. Hier is de temperatuur net iets warmer, waardoor de kaas het beste tot zijn recht komt.

Bekijk hier onze ander kazen.

Benieuwd naar alle De Rotterdamsche Oude kazen? Klik hier om ze te bekijken

Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.

Gepasteuristerde geitenmelk, zout, zuursel, microbieel stremsel.