Witte wijn

 8,95

  • Handgeschreven kaartje
    De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,95 in rekening gebracht. 

Artikelnummer: wittewijn Categorieën: ,

Een subtiel parfum van witte bloemen en appels kenmerkt deze witte wijn, gevolgd door een milde frisse smaak met rijp geel fruit. De druivensoorten in deze wijn zijn de vermentino en chardonnay. De witte wijn heeft het certificaat Qualenvi dit is enkel voor onafhankelijke wijnboeren die de natuur respecteren.

Onze wijnen komen uit de Pays d’oc in het uiterste zuiden van Frankrijk, dicht tegen de Middellandse Zee. Het oude wijngebied heet Oc. De naam hiervan is afgeleid van de middeleeuwse naam Occitane. Deze streek baadt in het zonlicht en wordt doordrenkt met de geuren van garrigue, den cipressen, amandel- en olijfbomen.

Bekijk ook de rosé wijn en rode wijn.

Cadeautip: wilt u de wijn extra feestelijk verpakken? Vink de optie dan hieronder aan, zodat wij de fles in een luxe cadeaukoker kunnen versturen. Op de laatste foto is de speciaal voor De Rotterdamsche Oude ontworpen cadeaukoker weergegeven.

De Rotterdamsche Oude witte wijn is uiteraard goed te combineren met onze kazen. De witte wijn pairt het mooiste met De Rotterdamsche Oude 36 weken.

Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.