Plakken kaas 55 weken

 9,50

Uitverkocht

Artikelnummer: 55weken-1 Categorieën: , Tags: , , ,

Prijswinnende oude kaas op je brood. De Rotterdamsche Oude 55 weken is tijdens de Gouda Cheese Awards 2020 bekroond met goud en draagt hierdoor het predicaat ‘lekkerste oude Goudse kaas van Nederland’! Ook tijdens de Superior Taste Awards en het Wereldkampioenschap Kaas in Wisconsin behaalde deze kaas de hoogst mogelijke prijs. De Rotterdamsche Oude 55 weken voorgesneden plakken worden verkocht per 400 gram. Door de interleaves wordt voorkomen dat de oude kaas aan elkaar hecht, waardoor de plakken makkelijk in gebruik zijn. Kenmerkend voor deze oude kaas is de uitgesproken robuuste smaak. De rijpingskristallen (of zoutkristallen) zijn duidelijk zichtbaar en zorgen voor de bekende ronde en volle smaak.

Onze De Rotterdamsche Oude stroop maakt je boterham met oude kaas helemaal af! Bekijk hier de ultieme kaasbegeleider.

Borrelen? In onze webshop vind je ook pakketten met diverse kazen en bijproducten. Leuk om cadeau te doen of aan te schaffen voor een heerlijke borrelplank.

Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.

Gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: E251, kleurstof: E160b.