Cart
Terug naar recepten

Paddestoelenquiche met De Rotterdamsche Oude

Gezellig samen koken in de Herfstvakantie

gemiddeld
Zo maak je het:
Stap 1

Verwarm de oven op 180 graden. Snijd de bosui, kastagnechampignons en paddestoelen en bak ze op middelhoog vuur. Breng op smaak met tijm, peper en zout.

Stap 2

Bekleed de quichevorm met de velletjes bladerdeeg. Prik met een vork wat gaatjes in het deeg en bestrooi met paneermeel.

Stap 3

Klop de eieren en slagroom samen met De Rotterdamsche Oude kaas. Giet dit mengsel samen met de paddestoelen/kastanjechampgignons in de quichevorm.

Stap 4

Strooi nog wat extra geraspte De Rotterdamsche Oude over de quiche, zet ongeveer 35 minuten in de oven. Serveer met een handje rucola. Eet smakelijk!

Dit heb je nodig:
100 gr De Rotterdamsche Oude geraspt
5 plakjes bladerdeeg
250 gr kastanjechampignons
250 gr paddestoelen naar keuze
1 el paneermeel
3 bosuitjes
150 ml slagroom
3 eieren
rucola
boter om in te vetten
1 eetl olijfolie
tijm
peper en zout
peper en zout

Dit moet je proeven...

Swipe voor meer recepten