Verwarm de oven voor op 180 graden. Bestrijk beide kanten van de tortilla’s met de gesmolten boter en snijd de tortilla vervolgens in vieren. Vouw de tortilla in de muffintray zodat er een bakje ontstaat. Bak 5 minuten in de oven.
Snijd de tomaat in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd vervolgens in kleine blokjes. Laat de maïs uitlekken. Meng de chilisaus door de tomatenblokjes en de mais. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel dit over de nacho cups, rasp De Rotterdamsche Oude kaas en strooi de geraspte kaas bovenop. Bak de nacho cups nogmaals 5 minuten in de oven.
Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees eruit. Maak dit fijn met een vork. Snijd de zilveruitjes fijn en pers de knoflook uit. Meng de avocado met de knoflook en de zilveruitjes. Breng op smaak met peper en zout. Haal de nacho cups uit de oven en serveer samen met de guacamole. Eet smakelijk!