Cart
Terug naar recepten

Klassieke tosti met een twist

Met salami, De Rotterdamsche Oude 55 weken en mozzarella

makkelijk
Zo maak je de tosti
Stap 1

Snijd de tomaat en mozzarella in dunne plakjes.

Stap 2

Risp de blaadjes basilicum van de takjes.

Stap 3

Verdeel De Rotterdamsche Oude 55 weken over twee sneetjes brood en vul aan met twee plakjes salami per boterham. Plaats vervolgens de gesneden mozzarella en tomaten op de salami. Top af met wat basilicumblaadjes voor je de andere boterham erop legt.

Stap 4

Plaats het belegde brood in het tosti-ijzer of onder een paninigrill voor ongeveer 5-7 minuten.

Ingrediënten (voor 2 stuks)
60g De Rotterdamsche Oude 55 weken (in plakken)
4 sneetjes Casinowit
Bolletje mozzarella
4 plakjes salami
1 tomaat
Handje verse basilicum

Dit moet je proeven...

Swipe voor meer recepten