Cart
Terug naar recepten

Borrelbrood met De Rotterdamsche Oude

Heerlijk voor bij de borrel!

makkelijk
Zo maak je het borrelbrood
Stap 1

erwarm de oven op 180 graden. Snijd het brood horizontaal in en stop net voor de bodem (niet helemaal doorsnijden dus!). Vervolgens snijd je het brood verticaal op dezelfde manier in, zodat er diverse vierkantjes ontstaan. Vul de openingen met de plakken De Rotterdamsche Oude 55 weken.

Stap 2

Hak de rode ui, knoflook en peterselie fijn en meng samen.

Stap 3

Verdeel het mengsel over het brood en zorg dat je het ook in de gesneden openingen doet.

Stap 4

Wikkel het brood in een stuk aluminiumfolie en zet 15 minuten in de oven. Verwijder na 15 minuten de folie en plaats het daarna nog 5 minuten in de warme oven.

Stap 5

Geniet van een heerlijk borrelbrood met De Rotterdamsche Oude 55 weken.

Ingrediënten
1 stevig rond (ongesneden) brood
150 gram De Rotterdamsche Oude 55 weken (in plakken snijden)
1 rode ui
2 teentjes knoflook
Verse peterselie

Dit moet je proeven...

Swipe voor meer recepten