Kaas 100 weken

Bekijk hier onze bijproducten en creëer een fantastische  borrelplank.

De juiste temperatuur
Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.

Ingrediënten
Gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: E251, kleurstof: E160b.

Kaas 100 weken

12,50225,00

De ‘overjarige’ De Rotterdamsche Oude 100 weken gerijpt is een brokkelkaas en heeft een intense smaak waarbij veel aroma’s vrijkomen in de mond. De kaas is pittig en heeft – net als goede wijn- een lange nasmaak. De Rotterdamsche Oude 100 weken is brokkelig en bevat veel rijpingskristallen die ook zichtbaar zijn op de kaas. Deze zoutkristallen zorgen voor de bekende ronde en volle smaak die alleen in de beste overrijpe kazen van de wereld te vinden is. Lekker voor na het diner, bij de borrel met een glas rode wijn of op desembrood.

Bekijk hier onze andere kazen.

Wissen
  • Cadeauverpakking + € 2,00

  • Handgeschreven kaartje
    De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,50 in rekening gebracht. 

     

Kenmerken 100 weken
Gewicht Pond kaas | Kilo kaas | Kwart kaas | Hele kaas

Gebruikstips

Bekijk hier onze bijproducten en creëer een fantastische  borrelplank.

De juiste temperatuur
Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.

Ingrediënten
Gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: E251, kleurstof: E160b.

Menu