Cart
Terug naar recepten

Pastinaak uit de oven met 36 weken gerijpte kaas

makkelijk
Zo maak je de pastinaak met gerijpte kaas
Stap 1

Verwarm de oven voor op 200°C.

Stap 2

Schil de pastinaakwortels. Ris de tijm.

Stap 3

Snijd repen van de pastinaak en leg ze in een ovenschaal. Voeg wat olie en de tijm toe en hussel de pastinaak. Kruid met zout en peper. Zet in de oven voor 15 minuten.

Stap 4

Rasp de kaas. Strooi over de pastinaak en zet nog een laatste 10 minuten in de oven.

Stap 5

Haal uit de oven en serveer direct.

Ingrediënten (voor 4 personen)
500 g pastinaak
Neutrale olie (zoals zonnebloem)
Paar takjes tijm
150 g De Rotterdamsche Oude 36 weken
Zout en peper

Dit moet je proeven...

Swipe voor meer recepten