Cart
Terug naar recepten

Naanbrood met uienjam en De Rotterdamsche Oude Geit

Een hardloper op de borrelplank!

gemiddeld
Zo maak je de naan met De Rotterdamsche Oude Geit
Stap 1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Stap 2

Pel de uien en snijd deze in halve ringen. Verwarm ondertussen de roomboter in een steelpan.

Stap 3

Voeg de uien en het mosterdzaad aan de steelpan toe en laat zachtjes bakken tot ze zweten.

Stap 4

Voeg de rode wijnazijn toe en bak voor 10 minuten op laag vuur.

Stap 5

Voeg dan de suiker en het snufje zout toe en bak voor een laatste 5 minuten.

Stap 6

Bak ondertussen de naanbroden af in de oven gedurende 4 minuten.

Stap 7

Haal de naans uit de oven, verdeel de uienjam erover en rasp er tot slot wat van De Rotterdamsche Oude Geitenkaas over.

Stap 8

Geniet van een heerlijk naanbrood met uienjam en De Rotterdamsche Oude Geit!

Ingrediënten (voor 5 naans)
4 rode uien
50 gr boter
1 el mosterdzaad
3 el rode wijnazijn
1 el suiker
snufje zout
5 grote naanbroden
200 gr De Rotterdamsche Oude Geit 28 weken

Dit moet je proeven...

Swipe voor meer recepten