Cart
Terug naar recepten

Gezonde tosti met kipreepjes, avocado, zongedroogde tomaten en De Rotterdamsche Oude

Voedzame lunch die in een handomdraai op tafel staat

makkelijk
Zo maak je de tosti
Stap 1

Verwarm een pan zonder olie en rooster hierin kort de pijnboompitten

Stap 2

Haal de schil van de avocado en snijd deze in plakken van ongeveer ½ cm dik.

Stap 3

Laat de zongedroogde tomaten uitlekken.

Stap 4

Verdeel de plakken De Rotterdamsche Oude 36 weken over twee boterhammen. Plaats hierop de avocadoplakken, geroosterde pijnboompitten, gebraden kipreepjes en zongedroogde tomaten. Plaats de andere twee boterhammen erop.

Stap 5

Doe de tosti gedurende 4-7 minuten in een tosti-ijzer of paninigrill.

Ingrediënten (voor 2 stuks)
60g De Rotterdamsche Oude 36 weken (plakken)
4 bruine boterhammen
1 avocado
2 tl pijnboompitten
100g gebraden kipreepjes
150g zongedroogde tomaten

Dit moet je proeven...

Swipe voor meer recepten