fb-pixel

Een terugblik op een veelbewogen jaar

En dan bedoelen we niet alleen alle veranderingen rondom de coronacrisis, maar ook alle gebeurtenissen en hoogtepunten in het kazige jaar van De Rotterdamsche Oude. In 2020 werd De Rotterdamsche Oude zowel landelijk als wereldwijd met goud bekroond en werd het allereerste De Rotterdamsche Oude proefgenootschap opgericht.

Allereerst willen we jullie natuurlijk bedanken! Afgelopen jaar hebben jullie weer massaal genoten van onze kazen en we hopen natuurlijk dat jullie dit komend jaar blijven doen.

De beste kaas ter wereld

Begin 2020 werd De Rotterdamsche Oude 55 weken bekroond tot beste oude Goudse kaas ter wereld op het Wereldkampioenschap voor kazen in Wisconsin. Dit is de grootste kaas-, boter-, en yoghurtwedstrijd ter wereld en we zijn er dan ook ongelofelijk trots op dat onze kaas goud in de wacht sleepte! Wil je de beste oude Gouse kaas ter wereld proeven? Bestel hem dan hier.

Genootschap van De Rotterdamsche Oude

Om de kwaliteit van De Rotterdamsche Oude te borgen en te verbeteren hebben we dit jaar een genootschap opgericht: een team van smaakprofessionals met hun wortels in de wereld van kaas, de horeca, de duurzaamheid en communicatie. Vaak lopen die wortels dwars door elkaar heen en zijn ze verbonden in een element: liefde voor Rotterdam én voor kaas. Het genootschap is de hoeder van De Rotterdamsche Oude, het waakt over de smaak en – minstens zo belangrijk – het genootschap zorgt voor vernieuwing op het hoge niveau dat De Rotterdamsche Oude al heeft. Ook in de toekomst willen we de beste en lekkerste kaas blijven, wereldwijd en in Nederland. Meer weten over het genootschap? Klik dan hier.

Gouda Cheese Awards

“De állerlekkerste Gouda 48+ oud is De Rotterdamsche Oude 55 weken gerijpt!” Dat was de uitkomst van een onafhankelijke consumentenjury. Onze 55 weken viel niet alleen bij het wereldkampioenschap in Wisconsin in de prijzen, maar won ook goud tijdens de Gouda Cheese Awards 2020 in september. Hierdoor draagt De Rotterdamsche Oude 55 weken een jaar lang het predicaat ‘lekkerste oud kaas van Nederland’. Meer lezen over de Gouda Cheese Awards kan in onze blog.

Nieuwe webshop

Waarschijnlijk was het je al opgevallen, maar onze webshop is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Met nieuwe product afbeeldingen, een verbeterde sorteerfunctie en gloednieuwe namen is de webshop overzichtelijker gemaakt. Neem hier een kijkje in de nieuwe webshop.

We wensen je fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toe (met natuurlijk heel veel kaas)!

Team De Rotterdamsche Oude

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Menu