fb-pixel

Rode wijn

De Rotterdamsche Oude is heerlijk op een bruine boterham of bij de borrel, maar ook erg leuk om cadeau te doen aan een liefhebber van kaas of iemand met een warm hart voor Rotterdam.

De juiste temperatuur
Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.

Lekkere combinatie
De Rotterdamsche Oude producten zijn stuk voor stuk heerlijk, maar gecombineerd zijn ze nog lekkerder. Hieronder vindt u onze suggestie.

Rode wijn

7,99

Tip van de maand: combineer deze rode wijn eens met onze De Rotterdamsche Oude 36 weken gerijpte kaas.

Deze rode wijn is een plezierige rode wijn voor elke gelegenheid met fraaie geuren van kersen en frambozen. In de mond toont de wijn zich rond, zwoel met in de afdronk zachte tannine.  De druivensoorten in deze wijn zijn grenache, cinsault, cabernet sauvignon en merlot. De wijn heeft het certificaat Qualenvi dit is enkel voor onafhankelijke wijnboeren die de natuur respecteren.

Deze wijn, maar ook de witte en rosé wijnen komen uit de Pays d’oc in het uiterste zuiden van Frankrijk, dicht tegen de Middellandse Zee, het oude wijngebied heet Oc. De naam hiervan is afgeleid van de middeleeuwse naam Occitane. Deze streek baadt in het zonlicht en wordt doordrenkt met de geuren van garrigue, den cipressen, amandel- en olijfbomen.

Bekijk ook de witte wijn en de rosé wijn

Cadeautip: wilt u de wijn extra feestelijk verpakken? Vink de optie dan hieronder aan, zodat wij de fles in een luxe cadeaukoker kunnen versturen. Op de laatste foto is de speciaal voor De Rotterdamsche Oude ontworpen cadeaukoker weergegeven.

  • Luxe cadeaukoker + € 3,75

  • Handgeschreven kaartje
    De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,50 in rekening gebracht. 

     

Gebruikstips

De Rotterdamsche Oude is heerlijk op een bruine boterham of bij de borrel, maar ook erg leuk om cadeau te doen aan een liefhebber van kaas of iemand met een warm hart voor Rotterdam.

De juiste temperatuur
Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.

Lekkere combinatie
De Rotterdamsche Oude producten zijn stuk voor stuk heerlijk, maar gecombineerd zijn ze nog lekkerder. Hieronder vindt u onze suggestie.

Menu