fb-pixel

Pakket Kubuswoningen

Op zoek naar een ander geschenk? Bekijk hier ons aanbod De Rotterdamsche Oude pakketten.

De juiste temperatuur
Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.

Pakket Kubuswoningen

73,50

Kaaspakket Kubuswoningen is een uitgebreid pakket met twee schuitjes De Rotterdamsche Oude kaas en veel heerlijks voor erbij. De Kubuswoningen zijn een opvallend fenomeen in Rotterdam en de inhoud van het Kubuswoningenpakket valt vooral op tijdens een avondje dineren of borrelen. Dit pakket is ideaal het ideale relatiegeschenk. Voor een iemand die jarig is, voor kerst of aan een zakenrelatie, maar natuurlijk ook leuk om zelf in huis te halen.

Pakket Kubuswoningen bestaat uit:

 • Schuitje De Rotterdamsche Oude 55 weken – Dit is onze kampioen: De Rotterdamsche Oude 55 weken gerijpt is bij de Gouda Cheese Awards 2020 bekroond met goud en draagt nu het predicaat ‘lekkerste oude Goudse kaas van Nederland’. Eerder werd deze kaas ook al met goud bekroond tijdens het wereldkampioenschap kaas in Wisconsin. Je kunt een uitgesproken en robuuste smaak verwachten bij deze 55 weken gerijpte kaas.
 • Schuitje De Rotterdamsche Oude 100 weken – De ‘overjarige’ De Rotterdamsche Oude 100 weken gerijpt heeft een intense smaak waarbij veel aroma’s vrijkomen in de mond. De kaas is pittig en heeft – net als goede wijn- een lange nasmaak. De Rotterdamsche Oude 100 weken is brokkelig en bevat veel rijpingskristallen die ook zichtbaar zijn op de kaas. Deze zoutkristallen zorgen voor de bekende ronde en volle smaak die alleen in de beste overrijpe kazen van de wereld te vinden is.
 • De Rotterdamsche Oude rode wijn – Bij een blokje kaas smaakt een rode wijn natuurlijk fantastisch.
 • De Rotterdamsche Oude kaasbollen – Onze kaasbollen zijn gemaakt met de originele De Rotterdamsche Oude kaas en daardoor nauwelijks te weerstaan.
 • De Rotterdamsche Oude studentenhaver Deze gezonde nootjes kunnen natuurlijk niet ontbreken. Een heerlijke mix van gemengde noten en gedroogde vruchten.
 • De Rotterdamsche Oude stroop De combinatie van stroop met kaas is een echte klassieker.
 • De Rotterdamsche Oude baby-vijgen op portOnze De Rotterdamsche Oude vijgjes op port zijn zoet met een vleugje port. Deze baby-vijgjes zijn goed te combineren met onze kazen en passen daarom perfect op een borrelplank.
 • De Rotterdamsche Oude ruby port (375ml)De Rotterdamsche Oude Ruby port heeft een volle robijnrode kleur met een frisse en fruitige smaak die relatief zoet is ten opzichte van veel andere port. De Ruby kan ondanks de prachtige volle kleur als lichte port worden beschouwd.
 • De Rotterdamsche Oude vijgen-dadel balsamicoOnze heerlijke zoete vijgen-dadel balsamico is ideaal voor bij De Rotterdamsche Oude kazen, maar ook erg lekker over een salade. De vijgen zorgen voor een lichte frisheid en dadel voor een zoete ondertoon.
 • De Rotterdamsche Oude mosterd-dille dipDe Rotterdamsche Oude mosterd-dille dip is de ultieme kaasbegeleider. Heerlijk om De Rotterdamsche Oude kaasblokjes in te dippen.
 • Handgeschreven kaartje
  De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,50 in rekening gebracht. 

   

Kenmerken 100 weken | 55 weken

Gebruikstips

Op zoek naar een ander geschenk? Bekijk hier ons aanbod De Rotterdamsche Oude pakketten.

De juiste temperatuur
Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaalf.

Menu