fb-pixel

Pakket ss Rotterdam

Op zoek naar een ander geschenk? Bekijk hier ons complete aanbod De Rotterdamsche Oude pakketten.

De juiste temperatuur
Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaal

Pakket ss Rotterdam

81,95

Dit kadopakket met drie verschillende soorten kaas, wijn, port en lekkers voor erbij biedt alles wat je nodig hebt voor een fantastische borrel- of kaasplank. Het kadopakket is verpakt in een originele De Rotterdamsche Oude verpakking en vernoemd naar het legendarische voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn: het ss Rotterdam.

In dit kadopakket vind je:
 • Schuitje De Rotterdamsche Oude 36 weken – De Rotterdamsche Oude 36 weken is 36 weken gerijpt op houten planken. De kaas is vol en romig en heeft lichte kristalvorming die een knispertje in de mond veroorzaakt. De 36 weken kaas heeft een subtiel notig aroma en een klein zoetje.  Heerlijk  voor op brood, je burger of op een kaasplankje.
 • Schuitje De Rotterdamsche Oude 100 weken – De ‘overjarige’ De Rotterdamsche Oude 100 weken gerijpt heeft een intense smaak waarbij veel aroma’s vrijkomen in de mond. De kaas is pittig en heeft – net als goede wijn- een lange nasmaak. De Rotterdamsche Oude 100 weken is brokkelig en bevat veel rijpingskristallen die ook zichtbaar zijn op de kaas. Deze zoutkristallen zorgen voor de bekende ronde en volle smaak die alleen in de beste overrijpe kazen van de wereld te vinden is.
 • Schuitje De Rotterdamsche Oude Geitenkaas – Deze stevige geitenkaas heeft een milde, maar erg rijke smaak. De kaas is vol, romig en een tikkeltje zoet en heeft een crème-wit zuivel. Je kunt de kaas gemakkelijk schaven. Daarmee is de geitenkaas ideaal voor op brood, maar natuurlijk is deze kaas ook lekker voor bij de borrel of om tussendoor een stukje van te nemen met een van onze compotes.
 • De Rotterdamsche Oude White port (750ml) – De Rotterdamsche Oude White port heeft een heerlijke zacht-zoete smaak waarin je zongedroogde rozijnen kunt terugvinden. Tijdens de rijping is er een notig vleugje ontstaan.
 • De Rotterdamsche Oude Ruby port (375ml) – De Rotterdamsche Oude Ruby port heeft een volle robijnrode kleur met een frisse en fruitige smaak die relatief zoet is ten opzichte van veel andere port. De Ruby kan ondanks de prachtige volle kleur als lichte port worden beschouwd.
 • De Rotterdamsche Oude kaasbollenOnze kaasbollen zijn gemaakt met de originele De Rotterdamsche Oude kaas en daardoor nauwelijks te weerstaan.
 • De Rotterdamsche Oude mosterd-dille dip – De Rotterdamsche Oude mosterd-dille dip is de ultieme kaasbegeleider. Heerlijk om De Rotterdamsche Oude kaasblokjes in te dippen.
 • De Rotterdamsche Oude gemengde nootjes – Gemengde nootjes zijn gezond en onmisbaar bij de borrel.
 • De Rotterdamsche Oude rode wijn – Deze wijn is een plezierige rode wijn voor elke gelegenheid met fraaie geuren van kersen en frambozen. In de mond toont de wijn zich rond, zwoel met in de afdronk zachte tannine. De druivensoorten in deze wijn zijn grenache, cinsault, cabernet sauvignon en merlot.
 • De Rotterdamsche Oude baby-vijgen op port – Onze De Rotterdamsche Oude vijgjes op port zijn zoet met een vleugje port. Deze baby-vijgjes zijn goed te combineren met onze kazen en passen daarom perfect op een borrelplank
 • De Rotterdamsche Oude jam appel – Onze frisse appeljam is bereid met boerenjongens en kaneel. Lekker als dip of gecombineerd met onze kaas op de boterham, een stokbroodje of een cracker.
 • Handgeschreven kaartje
  De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,50 in rekening gebracht. 

   

Kenmerken 100 weken | 36 weken | Geitenkaas

Gebruikstips

Op zoek naar een ander geschenk? Bekijk hier ons complete aanbod De Rotterdamsche Oude pakketten.

De juiste temperatuur
Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaal

Menu