fb-pixel

Pakket Centraal Station

Op zoek naar een ander geschenk? Bekijk hier ons complete aanbod De Rotterdamsche Oude pakketten.

De juiste temperatuur
Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaal

Pakket Centraal Station

74,65

Iemand verrassen is altijd leuk, maar hoe bijzonder is het om dat te doen met een cadeaupakket van De Rotterdamsche Oude. Wist je dat het Centraal Station zoals we het vandaag de dag kennen in 2014 door koning Willem-Alexander werd geopend? Geniet van ons koninklijke cadeaupakket Centraal Station dat geleverd wordt in een originele verpakking van De Rotterdamsche Oude.

Cadeaupakket Centraal Station bestaat uit:

 • Schuitje De Rotterdamsche Oude 55 weken – Dit is onze kampioen: De Rotterdamsche Oude 55 weken gerijpt is bij de Gouda Cheese Awards 2020 bekroond met goud en draagt nu het predicaat ‘lekkerste oude Goudse kaas van Nederland’. Eerder werd deze kaas ook al met goud bekroond tijdens het wereldkampioenschap kaas in Wisconsin. Je kunt een uitgesproken en robuuste smaak verwachten bij deze 55 weken gerijpte kaas.
 • Schuitje De Rotterdamsche Oude Geitenkaas – Deze stevige geitenkaas heeft een milde, maar erg rijke smaak. De kaas is vol, romig en een tikkeltje zoet en heeft een crème-wit zuivel. Je kunt de kaas gemakkelijk schaven. Daarmee is de geitenkaas ideaal voor op brood, maar natuurlijk is deze kaas ook lekker voor bij de borrel of om tussendoor een stukje van te nemen met een van onze compotes.
 • De Rotterdamsche Oude witte wijn – Een subtiel parfum van witte bloemen en appels kenmerkt deze wijn, gevolgd door een milde frisse smaak met rijp geel fruit. De druivensoorten in deze wijn zijn de vermentino en chardonnay. De wijn heeft het certificaat Qualenvi dit is enkel voor onafhankelijke wijnboeren die de natuur respecteren.
 • De Rotterdamsche Oude mosterd-dille dip – De Rotterdamsche Oude mosterd-dille dip is de ultieme kaasbegeleider. Heerlijk om De Rotterdamsche Oude kaasblokjes in te dippen.
 • De Rotterdamsche Oude kaasbollen – Onze kaasbollen zijn gemaakt met de originele De Rotterdamsche Oude kaas en daardoor nauwelijks te weerstaan.
 • Kaasplankje incl. kaasmes – Je kaas mooi presenteren tijdens een borrel? Het kaasplankje met daarop het stoere logo van De Rotterdamsche Oude is zeer geschikt om onze schuitjes op te serveren. Het plankje wordt geleverd met een bijbehorend kaasmes*
 • De Rotterdamsche Oude studentenhaver – Deze gezonde nootjes kunnen natuurlijk niet ontbreken. Een heerlijke mix van gemengde noten en gedroogde vruchten.
 • De Rotterdamsche Oude jam framboos – Onze heerlijke frisse vruchtenjam met framboos, peer en De Rotterdamsche Oude Witte port leent zich uitstekend als dip voor onze kazen.
 • De Rotterdamsche Oude Tawny port (750ml) – De Rotterdamsche Oude Tawny port heeft door de lange rijping een roodbruine kleur. Het stevige karakter van de Tawny port maakt de port zacht en rond. In de smaak herken je tonen van rozijnen en specerijen, maar ook confiture van rijke rode vruchten.

* Het ontwerp van het kaasplankje inclusief kaasmes wijkt iets af van de hoofdfoto. Op de tweede foto is het huidige ontwerp weergegeven.

 • Handgeschreven kaartje
  De tekst (max. 100 tekens) kan in het vak worden getypt. Voor het toevoegen van een kaartje wordt €1,50 in rekening gebracht. 

   

Kenmerken 55 weken | Geitenkaas

Gebruikstips

Op zoek naar een ander geschenk? Bekijk hier ons complete aanbod De Rotterdamsche Oude pakketten.

De juiste temperatuur
Eet de Rotterdamsche Oude op kamertemperatuur. Dan is het zuivel smeuïg en de smaak vol. Drink onze port en wijn daarentegen iets gekoeld op een graad of twaal

Menu